• Premierul italian Giorgia Meloni a convocat miercuri o reuniune la distanţă a liderilor statelor membre ale G7, pe tema situaţiei din Orientul Mijlociu.
  • „Italia va continua să depună eforturi pentru o soluţie diplomatică, inclusiv în calitatea sa de preşedinte al G7”, a spus Meloni.
  • Italia deţine preşedinţia G7, grup din care fac parte principalele democraţii occidentale: Statele Unite, Canada, Marea Britanie, Franţa, Germania, Italia şi Japonia.

Premierul italian Giorgia Meloni, a cărei ţară deţine preşedinţia G7, a convocat miercuri o reuniune la distanţă a liderilor statelor membre ale G7, pe tema situaţiei din Orientul Mijlociu, scrie Reuters.

„În faţa agravării situaţiei din Orientul Mijlociu”, Meloni a anunţat în cadrul unei şedinţe a Consiliului de Miniştri că „a convocat miercuri după-amiază o reuniune la nivelul liderilor G7”.

„Italia va continua să depună eforturi pentru o soluţie diplomatică, inclusiv în calitatea sa de preşedinte al G7”, a mai spus Meloni. Italia deţine preşedinţia G7, grup din care fac parte principalele democraţii occidentale: Statele Unite, Canada, Marea Britanie, Franţa, Germania, Italia şi Japonia.

Recomandări

PAPA CERE RUGĂCIUNE
STOP, EXPLOZIE!
CE LASĂ ÎN URMĂ HELENE
VICTORIE PENTRU HALEP!
IRANUL ATACĂ ISRAELUL
RUȘII PREIAU VUHLEDAR

Citește și