• Marius Marinoff, expert în analiză comportamentală, spune că ceea ce a lipsit din discursul lui Vladimir Putin este tristețea.
  • Expertul susține că președintele rus a fost educat într-un mod în care atacul este cea mai bună apărare pentru el.
  • Se simte încolțit, iar în cazul în care lucrurile se întâmplă într-un anumit fel, riscăm să vedem un Putin pe care nu l-am văzut până azi, spune Marius Marinoff, expert în analiză comportamentală.

Vladimir Putin spune că au fost date toate „ordinele necesare” pentru a face față crizei, angajându-se să apere Rusia. Președintele rus avertizează asupra „pedepselor inevitabile” pentru cei care divizează societatea rusă și spune că în capitala Moscova și în alte câteva regiuni a fost instituit un regim antiterorist.

Din păcate, trăim vremuri istorice, am urmărit de foarte multe ori discursurile lui Vladimir Putin și este prima oară când am văzut un amestec de furie și dezgust atât de puternic, ceea ce înseamnă că a fost complet surprins, dezamăgit. În momentul de față, Vladimir Putin se simte încolțit, spune Marius Marinoff, expert în analiză comportamentală, la Aleph News.

Expertul susține că președintele rus a fost educat într-un mod în care atacul este cea mai bună apărare pentru el, considerând că Prigojin a fost vârf de lance pentru Rusia în toată perioada care a trecut.

Recomandări

TRUMP RESPINGE SONDAJELE
DIASPORA FACE DIFERENȚA
VIITORUL MOLDOVEI SE DECIDE
NOVO, CONTRA OBEZITĂȚII
SĂNĂTATE CU ORICE CHIP
UNDE MĂNÂNCI AZI?

Vladimir Putin este educat într-un mod în care cea mai bună apărare este atacul, iar în momentul în care avem de-a face cu trădarea, chit că vorbim de ceva care nu este deocamdată foarte clar, dar trădarea a fost de așa natură și atât de puternică, încât a fost nevoie să își manifeste puterea într-un mod vădit, iar dincolo de asta, să nu uităm că, totuși, Prigojin a fost vârf de lance pentru Rusia în toată perioada care a trecut, declară Marius Marinoff, expert în analiză comportamentală.

Marius Marinoff, expert în analiză comportamentală, spune că ceea ce a lipsit din discursul lui Vladimir Putin este tristețea.

Ceea ce a lipsit cu desăvârșire a fost tristețea. În momentul în care te trădează cineva în care crezi foarte mult, sentimentul de tristețe te încearcă, vrei, nu vrei. Faptul că am avut de-a face doar cu furie și dezgust, asta înseamnă un singur lucru, și anume, înseamnă că nu se aștepta la asta și că răspunsul va fi pe măsură, adică rapid. Se simte încolțit, iar în cazul în care lucrurile se întâmplă într-un anumit fel, riscăm să vedem un Putin pe care nu l-am văzut până azi, continuă Marius Marinoff, expert în analiză comportamentală, la Aleph News.

Citește și