- Programul teraselor s-a prelungit de la ora 23 la ora 24, a spus, vineri, Premierul Orban
- Reprezentanții restaurantelor spun că această măsura va da încredere clienților
- Din cauza restricțiilor, încasările sunt de 25% față de anul trecut
Guvernanții îți dau voie să stai o oră în plus la terasă. Practic, termenul s-a prelungit până la miezul nopții.
Advertisment
După pierderi de minimum 80% din cifra de afaceri, industriei HoReCa i se mai dă o gură de oxigen.
Mircea este asistent manager la un restaurant din Centrul Vechi. Închiderea cu 3 ore înainte de program și numărul redus de mese i-au scăzut încasările cu 75%, comparativ cu vara lui 2019, spune el. În aceste condiții, ora în plus este încă un pas spre normalitate.
Recomandări
Mircea, asistent manager restaurant Carul cu Bere: „A fost o măsură, din punctul meu de vedere, benefică. Legea care s-a dat, închiderea la ora 24, a fost ok pentru că clienții au început să prindă încredere. Seara nu prea veneau la restaurant.“
„E ceva super tare în special pentru firme, pentru că clienții stau mai mult“, „Cred că este o măsură bună atât pentru noi, populația cât și pentru agenții economici. Cred că ar fi trebuit să fi fost luată o măsură la nivel local, exclusiv pentru acele situații stricte, în care chiar nu s-ar fi respectat regulile distanțării sociale“, sunt câteva din părerile oamenilor.
- STUDIU. Oamenii sunt mai mulțumiți de animale decât de fințele umane. Cristina Chicuș, psiholog clinician la Asociația Happy Minds: „Eelația este una bazată pe loialitate”
- Un trend de pe TikTok ne amintește să apreciem momentele frumoase ale vieții. Ce impact are acesta asupra privitorilor
- Europa este plină de destinații pentru ciclism. Traian Bădulescu, consultant: „În România avem multe trasee și le putem promova mult mai bine”
- Cineaștii au exploatat de multe ori misterul Papei Francisc. Ce filme sunt cele mai apropiate de realitate?
- VIDEO. Netflix lansează trailer-ul pentru sezonul 2 din „Wednesday”. Serialul va apărea în două părți
Partenerii noștri