• „Cred că ar trebui să credem pe cuvânt managerul orașului și primarul că nu au găsit nicio dovadă credibilă a acestei povești”, a declarat DeWine.
  • Guvernatorul republican al statului, Mike DeWine – împreună cu o serie de oficiali din Springfield – au declarat că afirmațiile se bazează pe zvonuri.
  • Trump a fost tras la răspundere cu privire la aceste afirmații.

Guvernatorul statului Ohio a contestat afirmația lui Donald Trump potrivit căreia imigranții haitieni dintr-un oraș mănâncă animalele de companie ale altor locuitori, scrie Sky News.

În timpul dezbaterii de marți cu Kamala Harris, aspirantul la președinție a spus: „În Springfield, ei mănâncă câinii, oamenii care au venit aici, mănâncă pisicile”.

Guvernatorul republican al statului, Mike DeWine – împreună cu o serie de oficiali din Springfield – au declarat că afirmațiile se bazează pe zvonuri.

Recomandări

ATAC ASUPRA HEZBOLLAH
ELEVII-S GATA, ȘCOALA BA
PLANUL LUI ZELENSKI
FLUIER DE START
NEW LOOK, NEW YOU
CU BEBE LA SPA

„Cred că ar trebui să credem pe cuvânt managerul orașului și primarul că nu au găsit nicio dovadă credibilă a acestei povești – a haitienilor care mănâncă pisici”, a declarat DeWine.

„Cred că este important să ne concentrăm cu adevărat în Springfield – și asta este ceea ce am făcut – pe ceea ce este important. Luați o comunitate în care au acum un plus de 15.000 de oameni care vin și care este foarte neobișnuit. Aceasta creează provocări speciale la care putem lucra și asta facem.”

Trump a fost tras la răspundere cu privire la aceste afirmații în timpul dezbaterii, moderatorul insistând că oficialii locali nu au raportat niciun raport credibil cu privire la astfel de incidente.

Citește și