• „Comemorăm un an de la atacurile atroce ale Hamas împotriva Statului Israel şi de la violenţele fără precedent împotriva a mai mult de 1100 de civili nevinovaţi”, potrivit unui cominicat de presă.
  • Executivul precizează că România sprijină eforturile comunităţii internaţionale dedicate încheierii unui acord de încetare a focului.
  • „Ţara noastră nu va înceta să susţină demersurile care au ca scop obţinerea unei păci durabile în Orientul Mijlociu”, se menţionează în finalul comunicatului.

Guvernul României reiterează, la un an de la atacurile atroce ale Hamas împotriva Statului Israel, condamnarea fermă a acestor atacuri, precum şi apelurile pentru eliberarea imediată şi fără precondiţii a tuturor ostaticilor ţinuţi captivi în enclavă de 365 de zile.

„Comemorăm un an de la atacurile atroce ale Hamas împotriva Statului Israel şi de la violenţele fără precedent împotriva a mai mult de 1100 de civili nevinovaţi. În acest context, Guvernul României reiterează condamnarea fermă a acestor atacuri, precum şi apelurile pentru eliberarea imediată şi fără precondiţii a tuturor ostaticilor ţinuţi captivi în enclavă de 365 de zile”, potrivit unui cominicat de presă.

Executivul precizează că România sprijină eforturile comunităţii internaţionale dedicate încheierii unui acord de încetare a focului, care să conducă atât la eliberarea ostaticilor, cât şi la un flux continuu, sigur şi neobstrucţionat de ajutoare umanitare în Fâşia Gaza.

Recomandări

PREMIUL NOBEL PT. MEDICINĂ
UCRAINA LOVEȘTE CRIMEEA
ISRAEL LUPTĂ SĂ SUPRAVIEȚUIASCĂ
PRIMAR MEXICAN UCIS
UN AN DE RĂZBOI, RESTUL ZILE
UN AN DE RĂZBOI, CÂTE ZILE

„Ţara noastră nu va înceta să susţină demersurile care au ca scop obţinerea unei păci durabile în Orientul Mijlociu”, se menţionează în finalul comunicatului.

Citește și