• Cele 31 de zile de restricții de circulație pe timpul zilei, impuse pentru defrișarea a 20.000 de copaci, au încins la maximum spiritele șoferilor ce alegeau Valea Oltului.
  • De la Sibiu la Râmnicu Vâlcea, spre exemplu, prin Defileul Jiului se străbat acum 370 de kilometri, în loc de puțin peste 100 km, în aproximativ cinci ore și jumătate.
  • Mulți șoferi au conchis: „România este țara blocajelor”.

Șoferii stau cu orele în traficul rutier de pe DN1, care, în această perioadă, este și mai aglomerat ca de obicei. Acest lucru se întâmplă după ce Valea Oltului s-a închis pentru lucrări de defrișare. Din acest motiv, cei care sunt nevoiți să circule în afara orașelor, pierd mai mult de oră, pentru a parcurge o distanță de 15 kilometri.

Cele 31 de zile de restricții de circulație pe timpul zilei, impuse pentru defrișarea a 20.000 de copaci, au încins la maximum spiritele șoferilor ce alegeau Valea Oltului pentru a ajunge din Transilvania în Oltenia și viceversa, mai mult decât temperaturile ridicate de afară.

Traficul rutier pe DN1 se aglomerează de la o oră la alta. Pe sensul dinspre București spre Brașov, coloana de mașini începe de la intrarea în Bușteni și ține până după Predeal. Pentru o distanță de 15 kilometri, șoferii pierd în trafic chiar și o oră. Cozi de mașini sunt și la intrarea în Comarnic, unde se merge în coloană pe 10 kilometri.

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ

De la Sibiu la Râmnicu Vâlcea, spre exemplu, prin Defileul Jiului se străbat acum 370 de kilometri, în loc de puțin peste 100 km, în aproximativ cinci ore și jumătate.

Mulți șoferi au conchis: „România este țara blocajelor – Valea Oltului este blocată, DN1, blocat, aeroporturile blocate, vămile blocate, ca să nu mai spun de cei care ne conduc – că s-au blocat în soluții inepte, drept dovadă tot ce ni se întâmplă”.

Citește și