• Kamala Harris a organizat prima sa strângere de fonduri în calitate de posibil candidat democrat ieri, în Pittsfield, Massachusetts.
  • Harris și-a propus să strângă peste 1,4 milioane de dolari, depășindu-și obiectivul inițial de 400.000 de dolari.
  • Harris a spus că vrea ca SUA să evolueze, contrastând viziunea sa cu cea a lui Donald Trump, despre care spune că vrea să involueze.

Vicepreședintele Kamala Harris a organizat prima sa strângere de fonduri în calitate de posibil candidat democrat ieri, în Pittsfield, Massachusetts, scrie AP.

Harris și-a propus să strângă peste 1,4 milioane de dolari, depășindu-și obiectivul inițial de 400.000 de dolari. Evenimentul a atras aproape 800 de participanți, inclusiv democrați precum senatorii Elizabeth Warren și Ed Markey, dar și artistul James Taylor, care a prezentat-o.

În timpul discursului său, Harris a spus că vrea ca SUA să evolueze, contrastând viziunea sa cu cea a lui Donald Trump, despre care spune că vrea să involueze. Ea și-a descris campania ca fiind „condusă de oameni” și a menționat recordul de 100 de milioane de dolari strânși în primele 48 de ore după retragerea lui Biden din cursă.

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
GEN Z SUFERĂ DE DOOMSCROLLING
„ÎN SLUJBA ȚĂRII”
TRANSFORMAREA ANULUI

Citește și