• George Clooney și Charlie XCX o susțin pe Kamala Harris la cursa pentru Casa Albă.
  • Clooney a lăudat decizia lui Biden de a se retrage și consideră că este: „true leadership”.
  • Susținerea Hollywood-ului e văzută ca fiind un boost de credibilitate pentru campania Kamalei.

Mai multe vedete de la Hollywood și personalități politice și-au exprimat sprijinul pentru Kamala Harris, candidata democrată la Alegerile Prezidențiale din Statele Unite.

După retragerea lui Joe Biden din cursa electorală, Kamala Harris a primit susținerea unor nume mari de la Hollywood.

Care sunt susținătorii Kamalei Harris?

Sunt mai mulți susținători, dar printre numele faimoase de la Hollywood care au anunțat faptul că o susțin de la bun inceput pe Kamala Harris se numără renumitul actor George Clooney, cunoscut pentru activismul său politic, și cântăreața Taylor Swift.

Recomandări

IDF BOMBARDEAZĂ
HARRY POTTER E INTERZIS
ZILELE BUCUREȘTIULUI
CE FACI ÎN WEEKEND?
SE SCHIMBĂ LEGEA
TÎLVĂR SCHIMBĂ STRATEGIA

Alte Celebrități precum Oprah Winfrey și Megan Thee Stallion au urmat rapid, lăudându-i pe Harris și pe Biden pentru deciziile lor strategice.

Sprijinul din partea Hollywood-ului nu doar că oferă vizibilitate, dar a contribuit și la o creștere semnificativă a donațiilor pentru campania Kamalei Harris.

Cât de mult contează sprijinul vedetelor de la Hollywood în strângerea de fonduri necesare pentru candidatură?

Hollywood-ul este adesea descris ca un „bancomat pentru democrați” și cred că putem să confirmăm acest lucru deoarece în luna iunie Julia Roberts și George Clooney au organizat un eveniment de strângere de fonduri și au strâns în total peste 30 de milioane de dolari.

Multe dintre aceste celebrități au salutat retragerea lui Biden și și-au exprimat entuziasmul pentru candidatura lui Harris. Potrivit surselor, Kamala Harris a strâns 81 de milioane de dolari în primele 24 de ore după anunțul candidaturii sale, ceea ce indică un sprijin financiar puternic, inclusiv din partea donatorilor de la Hollywood.

În plus, Reed Hastings, fondatorul Netflix, a donat 7 milioane de dolari pentru campania Kamalei la scurt timp după anunțul candidaturii.

Citește și