• Fiul președintelui va prezenta ceea ce se numește o pledoarie Alford, a declarat avocatul său.
  • Guvernul revizuiește în prezent legislația în domeniu.
  • Procurorii au declarat pentru CBS că a fost prima dată când au auzit de o schimbare a pledoariei.

Hunter Biden s-a oferit să își schimbe declarația de nevinovăție în cazul său de evaziune fiscală, a declarat avocatul său pentru BBC, cu câteva momente înainte ca procesul să înceapă joi. El negase anterior acuzațiile procurorilor că a evitat în mod intenționat să plătească 1,4 milioane de dolari (1 milion de lire sterline) impozit pe venit în perioada 2016-2019, scrie BBC.

Revenirea sa de ultim moment, anunțată într-o sală de judecată din Los Angeles în timp ce selecția juraților urma să înceapă, ar putea duce la a doua sa condamnare penală din acest an. Aceasta va trebui să fie acceptată de judecător, iar ședința se suspendă până la ora locală 11:00.

Fiul președintelui va prezenta ceea ce se numește o pledoarie Alford, a declarat avocatul său pentru CBS, o formă rară de pledoarie care înseamnă că un inculpat își poate menține nevinovăția, acceptând în același timp un verdict de vinovăție și o sentință.

Recomandări

HACK-URI IRANIENE
COLABORAREA E CHEIA
AJUNG ÎN 15 MINUTE
LOCAL, DAR LA ALȚII
LOVATO LANSEAZĂ DOCUMENTAR
NU NE MAI VINDECĂ NIMIC

Guvernul revizuiește în prezent legislația în domeniu. Procurorii au declarat pentru CBS că a fost prima dată când au auzit de o schimbare a pledoariei.

Fiul președintelui a încercat anterior să respingă cazul, susținând că ancheta departamentului de justiție a fost motivată de politică și că el a fost vizat în mod selectiv deoarece legiuitorii republicani lucrează la punerea sub acuzare a tatălui său.

Citește și