• Peste 100 de rachete au fost trase asupra Israelului din Liban duminică dimineață, unele dintre ele aterizând în apropierea orașului Haifa din nordul țării.
  • Un atac aerian israelian în Beirut a ucis ieri cel puțin 37 de persoane, inclusiv unul dintre liderii de rang înalt ai grupării militante libaneze, dar și femei și copii.
  • La începutul acestei săptămâni, 39 de persoane au fost ucise și mii au fost rănite după ce pagere și walkie-talkie-uri folosite de Hezbollah au explodat în două zile în Liban.

Peste 100 de rachete au fost trase asupra Israelului din Liban duminică dimineață, unele dintre ele aterizând în apropierea orașului Haifa din nordul țării, scrie AP, citând IDF.

Atacul de duminică dimineața ar fi rănit cel puțin trei persoane în apropiere de Haifa, a distrus clădiri și a declanșat incendii la mașini.

Un atac aerian israelian în Beirut a ucis ieri cel puțin 37 de persoane, inclusiv unul dintre liderii de rang înalt ai grupării militante libaneze, dar și femei și copii.

Recomandări

LIBAN ATACĂ CU 100 RACHETE
ZILELE BUCUREȘTIULUI
IDF BOMBARDEAZĂ
I-A FAULTAT TESLA
CE FACI ÎN WEEKEND?
SE SCHIMBĂ LEGEA

IDF a declarat că a distrus cu lovituri „aproximativ 180 de locații și mii de lansatoare [de rachete]”.

La începutul acestei săptămâni, 39 de persoane au fost ucise și mii au fost rănite după ce pagere și walkie-talkie-uri folosite de Hezbollah au explodat în două zile în Liban.

Joi, liderul Hezbollah, Hassan Nasrallah, a acuzat Israelul pentru atacuri. Israel nu a confirmat dacă a fost în spatele atacului.