• Nelu Tătaru este acuzat de DNA de luare de mită în formă continuată în 57 de acte materiale, în perioada aprilie – iulie 2024.
  • Atât PNL, cât şi PSD au anunţat că vor vota mâine pentru ca Tătaru să răspundă în faţa legii.
  • Ministrul Justiţiei a adresat preşedintelui Camerei Deputaţilor în cursul zilei de vineri, 11 octombrie 2024, cererea de ridicare a imunităţii parlamentare.
  • Luni se votează ridicarea imunității parlamentare.
  • PSD va vota ridicarea imunității lui Tătaru, a anunțat Ciolacu.

Au apărut imagini cu medicul chirurg Nelu Tătaru în timp ce ia mită. Fostul ministru este acuzat de 57 de acte de corupţie (luare de mită) de către procurorii DNA. Atât PNL, cât şi PSD au anunţat că vor vota mâine pentru ca Tătaru să răspundă în faţa legii.

„Ministrul Justiţiei a adresat preşedintelui Camerei Deputaţilor în cursul zilei de vineri, 11 octombrie 2024, cererea de ridicare a imunităţii parlamentare în sensul încuviinţării efectuării procedurilor privind percheziţia în legătură cu: domnul Nelu Tătaru, în calitate de deputat, pentru faptele care fac obiectul unui dosar al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia Naţională Anticorupţie”, reiese dintr-un comunicat al Ministerului Justiţiei.

Cererea a fost transmisă în temeiul art. 72 din Constituţia României precum şi a art. 23, alin. (1) şi art. 24, alin. (1) din Legea nr. 96/2006 privind Statutul deputaţilor şi al senatorilor, republicată.

Recomandări

NATO SCHIMBĂ FOAIA
IDF PREGĂTEȘTE ATACUL
PÎRVULESCU, VIZAT DE DNA
PREMIUL NOBEL PENTRU PACE
PÎRVULESCU LA DNA
STATISTICI SUMBRE ÎN RO

Nelu Tătaru, fost ministru al Sănătăţii (PNL) şi deputat, este acuzat de DNA de luare de mită în formă continuată în 57 de acte materiale, în perioada aprilie – iulie 2024.

Luni se votează ridicarea imunității parlamentare. PSD va vota ridicarea imunității lui Tătaru, a anunțat Ciolacu.

Citește și