• În 2016, înainte de alegeri, Vance îl compara pe Donald Trump cu Adolf Hitler.
  • Vance s-a opus ajutorului continuu pentru Ucraina, în dezacord cu mulți lideri republicani.
  • Față de opoziția lui Trump, Vance se opune avortului, chiar și în cazurile de viol sau incest.

Donald Trump a anunțat candidatul pentru postul de vicepreședinte al SUA. Senatorul din Ohio JD Vance, în vârstă de 39 de ani, a fost ales drept partener de candidatură pentru alegerile prezidențiale din noiembrie. Vance, un investitor american, era unul dintre oponenții lui Trump din partid în 2016, când îl compara pe fostul Președinte cu Hitler, conform Reuters. Iar public spunea despre Trump că e un idiot.

De ce l-a ales Trump pe Vance?

Această poziționare a lui JD Vance față de Donald Trump nu este singura din partidul republican. Foarte mulți dintre cei care l-au criticat pe Trump în 2016 și-au schimbat părerea. De câteva zile, în presa americană se scrie că, în alegerea vicepreședintelui este foarte importantă și părerea familiei lui Donald Trump, în special cea a băiatului cel mare.

Noua generație a partidului republican este foarte apropiată ca vârstă de vârsta fiului cel mai mare al lui Trump. Aseară s-a aflat că Trump era nehotărât în ceea ce privește alegerea vicepreședintelui și ultimul cuvânt l-a avut Donald Trump Jr.

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ

Vance nu pare a avea personalitate și idei proprii. Nu are foarte multă experiență, motiv pentru care a fost criticat chiar și de unii republicani. Toată lumea crede că va fi omul care va repeta public poziționările lui Trump. Acesta are un discurs public foarte bun, vorbește foarte bine și acest lucru contrastează cu partidul democrat. Va fi un vicepreședinte care îl va urma foarte disciplinat pe Donald Trump în acest demers.

Citește și