• Marcel Ciolacu postează clipuri prin care arată că mănâncă covrigi.
  • Nicolae Ciucă deseori a povestit că este gurmand și îi place să gătească.
  • Ciucă spune că îi prepară soției saramură de pui.

În lipsă de programe, politici publice, reforme și idei, principalii candidați la Președinția României au început să le arate românilor ce mănâncă. Asta după ce au fost ironizați de internauți prin videoclipuri fake A.I. Așa se face că primul care a furat startul a fost chiar Marcel Ciolacu. Premierul, președintele PSD și candidatul de stânga la Președinția României – ne spune că el într-adevăr preferă covrigii cu mac. Dar cei mai buni sunt tot cei din Buzău.

O parte din electorat ar putea fi impresionat de el pentru Palatul Cotroceni. Marcel Ciolacu vrea să depășească condiția covrigarului din Buzău și să ne arate că el consumă covrigi cu mac, dar cei mai buni sunt la Buzău, iar Ciucă este primul candidat care tot povestește ce a gătit, ce îi face soției sale, ce gătea prin armată, că face ciorbă de praz, saramură de pui.

„Azi, în timp ce stăteam la coadă la patiserie, râdeam împreună cu Olguța pe seama filmulețului care circulă pe internet, făcut cu A.I-ul. Umorul românilor este incredibil! Normal, mi-am luat covrigi! Cu mac”, a fost reacția lui Marcel Ciolacu.

Recomandări

STAI, AJUNG ÎN 15 MINUTE
LOVATO LANSEAZĂ DOCUMENTAR
TRUMP SE VEDE CU MODI
BUCĂTĂRIA CU E-URI
CUM RĂMÂNE CU HUW?
ISRAELUL ATACĂ HEZBOLLAH

El a postat acest mesaj marți, pe Facebook, alături de trei fotografii în care apare alături de primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, în timp ce stau la rând pentru a-și cumpăra covrigi.

Olguța Vasilescu a dezvăluit cu mândrie că parcul în care se aflau va deveni un punct de atracție major: „Nu facem față numărului de turiști, sunt cam 30.000 pe seară!”.

Curios, Ciolacu a întrebat despre gradul de ocupare în această perioadă, iar Olguța Vasilescu a răspuns satisfăcută: „Full. 100%.”

Citește și