Incendiu la un hotel cunoscut din Constanța. Cauza izbucnirii focului

un pompier tine furtunul cu apa la un incendiu.

UPDATE 14.30 – Cauza incendiului

Reprezentanții hotelului Continental Constanța precizează că incidentul de vineri a avut drept cauză arderea unui ventilator de la instalația aerisire-ventilație, care se situa pe acoperiș.

Intervenția de stingere a incendiului s-a făcut „foarte rapid” de către personalul hotelului și nicio persoană nu a fost pusă în pericol, spun reprezentanții hotelului: „La fața locului au ajuns foarte repede autoritățile competente care au constatat incidentul. Pentru compania noastră, siguranța turiștilor și a angajaților noștri este prioritară, de aceea luăm măsuri constant pentru a evita astfel de incidente. Împreună cu autoritățile abilitate, investigăm cauzele care au determinat producerea incidentului, pentru a ne asigura că nu vom mai întâmpina astfel de situații pe viitor”.

Știre inițială

Un incendiu a izbucnit vineri la hotelul Continental din Constanța. Flăcările au apărut în zona acoperișului și, potrivit primelor informații, a ars un aparat de aer condiționat.

Incendiul a fost anunțat la 112. Acesta a apărut în zona acoperișului hotelului Continental (fostul Ibis), de pe strada Mircea cel Bătrân din Constanța.

La fața locului intervin trei autospeciale de stingere, o autoscară și un echipaj SMURD.

Nu sunt victime și nu se știe încă ce pagube au făcut flăcările.

Cauzele izbucnirii incendiului vor fi stabilite la finalul misiunii.

Exit mobile version