• Palatul lui Vladimir Putin a intrat în reconstrucție din cauza mucegaiului.
  • Clădirea în valoare de peste 1 miliard de euro a fost renovată între 2015 și 2020.
  • Muncitorii spun că atunci când au intrat prima oară în palat au fost năuciți de luxul din interior.

Palatul misterios al lui Vladimir Putin, care a apărut într-un video viral publicat de Alexei Navalnîi, este mâncat de mucegai, scrie BBC.

BBC a făcut o investigație și a discutat cu mai mulți muncitori care au lucrat la renovarea palatului timp de cinci ani, între 2015 și 2020.

Aceștia au spus că palatul a intrat în reconstrucție din cauza mucegaiului, problemă care a fost prezentată și în filmulețul lui Navalnîi.

Recomandări

ZIUA EDUCAȚIEI
ZUCKERBERG ÎN LUMEA MODEI
PLOI ÎN JUMĂTATE DE ȚARĂ
TRUMP MERGE ÎN PENNSYLVANIA
VERIFIED BY GOOGLE
PROMOVARE LA TELE-SHOPPING

Ce spun muncitorii care au renovat palatului lui Putin

Unul dintre muncitori a povestit că a început să lucreze la renovare în 2018. La acel moment, în palat încă existau multe obiecte de valoare, dar mobila nu mai exista.

„Dimensiunea opulenței la care am luat parte atunci când am intrat în palat a fost incredibilă. Ulterior, o bună parte din palat a fost golită”, a mărturisit muncitorul.

Mucegaiul ar fi apărut între plăcile de rigips și pereții palatului. O sursă apropiată a Kremlinului a confirmat pentru BBC că mucegaiul a fost o adevărată problemă: „Palatul a fost finalizat și a fost locuit mai mulți ani, dar apoi a apărut mucegaiul și un miros neplăcut”.