• Ciucă: Nu văd cum putem să realizăm o coaliție cu PSD în astfel de condiții.
  • „Nici domnul Ciucă, nici domnul Iohannis, nu au fost în programul meu pe 3 aprilie! Ca să nu se mai încurce domnul Ciucă în explicații”, spune Ciolacu.
  • Liderul PNL nu a putut să se abțină și l-a atacat la rândul lui pe premierul României.

Doi se ceartă și unul se plimbă. Președintele României a băgat zâzanie în coaliție. Ciucă și Ciolacu se atacă reciproc din cauza legii lui Iohannis.

Ostașul în slujba țării aruncă săgeți către PSD –  vrea să rupă prietenia definitiv. Nicolae Ciucă spune că au discutat despre această lege în trecut și avea o înțelegere cu Ciolacu. După ședința de ieri, liderul PSD a anunțat că nu susține proiectul de lege prin care Iohannis ar putea să participe la alegerile parlamentare de pe 1 decembrie și nu e o prioritate pentru el sau Guvern.

Totuși Ciolacu i-a dat replică pe Facebook lliderului PNL cu privire la afirmațiile aduse. „Nici domnul Ciucă, nici domnul Iohannis, nu au fost în programul meu pe 3 aprilie! Ca să nu se mai încurce domnul Ciucă în explicații”.

Recomandări

TACE... DAR ȘI PACE!
„FEMEILE NU SUNT LIBERE”
SUA AJUTĂ UCRAINA
HEZBOLLAH VIZEAZĂ MOSSAD
CUM SCHIMBĂM EDUCAȚIA?
AM PIERDUT ȘI TRENUL ĂSTA

Liderul PNL nu a putut să se abțină și l-a atacat la rândul lui pe premierul României – a răspuns ironic că Marcel nu-și mai aduce aminte nici măcar ce a vorbit săptămâna trecută, d-apoi acum câteva luni.

Citește și