Iohannis: Evaluarea Națională va avea o a doua sesiune, numai pentru copiii bolnavi sau în izolare. Când a fost stabilită

Examenele naţionale vor avea loc începând cu 15 iunie. În plus, preşedintele Klaus Iohannis a anunţat în această după-amiază că Evaluarea Naţională va avea şi o a doua sesiune pentru elevii care, din motive de sănătate, nu au putut fi prezenţi la prima.

Klaus Iohannis: ”Examenele naţionale vor avea loc fizic, aşa cum au fost planificate şi anunţate deja de câteva săptămâni. Deci, evaluarea naţională se va face începând din 15 iunie, aşa cum a fost planificată, după care vor avea loc examenele de Bacalaureat.”

În plus, preşedintele mai anunţă o a doua sesiune a Evaluării Naţionale pentru copiii bolnavi.

Klaus Iohannis: ”Pentru copiii însă, care sunt bolnavi, care sunt găsiţi cu febră la intrarea în şcoală, care sunt izolaţi împreună cu familia la domiciliu, care sunt într-o localitate sau într-un cartier care este în carantină, pentru aceştia se organizează o a doua sesiune de Evaluare Naţională începând din 29 iunie.”

Evaluarea Naţională şi Bacalaureatul vor avea loc cu prezenţa fizică a candidaţilor şi nu online, ca în cazul examenelor susţinute la Universităţile din Ţară.

Exit mobile version