• Ion Cristoiu: Eliberarea lui Dragnea o să deschidă știrile.
  • Ion Cristoiu: Nu se va vorbi despre eșecul desființării SIIJ.
  • Ion Cristoiu: Noi suntem atât de proști încât ei ne manipulează.

Ion Cristoiu a afirmat că eliberarea lui Liviu Dragnea este o mare victorie a regimului Klaus Iohannis. Totodată, publicistul susține că acesta va reuși să dea mari bătăi de cap PSD-ului.

„Declarațiile lui au fost super. Toți cei care au intrat în închisoare au avut al 3-lea dosar pentru a fi ținuți captivi. Eliberarea lui Dragnea o să deschidă știrile. Nu se va vorbi despre eșecul desființării SIIJ. El a ieșit cu niște teme: că a fost condamnat pe nedrept, că a suferit foarte tare în închisoare, că România a luat o razna, PSD a luat o razna. Operațiunea este strict într-un moment greu pentru actualul regim, toată lumea se va ocupa de Dragnea. Pe de o parte avem presa lor care au un subiect de tocat , dar și presa noastră care este obligată să se ocupe de Dragnea. Va reuși să dea mari bătăi de cap PSD-ului”, a declarat Ion Cristoiu, la Marius Tucă Show.

Marius Tucă: Concluziile despre această eliberare condiționată

Ion Cristoiu: „O mare victorie a regimului Klaus Iohannis. Noi suntem atât de proști încât ei ne manipulează. România TV va fi obligată să dea Breaking News. Vor încerca să-l și supradimesioneze , îl vor lipi și de AUR și de Putin. Vor găsi ceva cu rușii.”

Recomandări

NASRALLAH MOARE
NATO FACE ZID ANTI RUSIA ÎN FINLANDA
IDF ATACĂ HEZBOLLAH
CE PROMITE HARRIS
CUM PROMOVĂM TURISMUL
PE UNDE CIRCULI

Liviu Dragnea a părăsit, joi, penitenciarul Rahova, unde a ispășit 2 ani și 2 luni din pedeapsa de 3 ani și 6 luni, în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. Tribunalul Giurgiu a decis definitiv eliberarea sa condiționată.