• Cu o lună înainte de startul Euro, ISIS-K a realizat un fotomontaj cu referire la turneul din Germania.
  • În fotomontaj poate fi văzut un terorist aflat într-un stadion de fotbal gol.
  • Fotomontajul este realizat de gruparea teroristă responsabilă de atacul din Moscova.

Unde vreți să fie marcat ultimul gol? Mesajul cutremurător al unui fotomontaj creat de gruparea teroristă ISIS-K provoacă panică înainte de Campionatul European de fotbal din Germania. Și nu este vorba despre o amenințare goală, conform presei germane.

Cât de serioasă este această amenințare din partea ISIS-K pentru turneul din Germania?

Vorbim despre aceeași grupare, ISIS-K, responsabilă de atacul de la teatrul Crocus din Moscova în urma căruia și-au pierdut viața 140 de persoane. Această grupare a publicat acum un fotomontaj pe care putem citi mesajul: „Unde vreți să fie marcat ultimul gol?” În imagine vedem un terorist înarmat în fața unui stadion gol și câteva orașe care vor organiza 18 meciuri la turneul final: Berlin, Dortmund și Munchen.

Naționala României va debuta la Euro chiar la Munchen, împotriva Ucrainei. Conform celor de la Bild, ISIS ar fi trimis deja luptători ai grupării în Germania. Totuși, politicianul CDU Christoph de Vries spune că autoritățile sunt foarte bine pregătite în fața acestei amenințări. Nu este primul mesaj de acest gen din partea ISIS-K. În aprilie, gruparea teroristă a publicat o poză cu o dronă care zbura deasupra unui stadion și mesajul: „Dacă nu există șanse la sol, să-i lovim din aer”.

Recomandări

BIDEN: „TU EȘTI FRAIERUL”
PORTRETELE LUI HARRY ȘI MEGHAN PRIMESC CRITICI
E.COLI FACE TOT MAI MULTE VICTIME
DIPLO SE CONFRUNTĂ CU ACUZAȚII
PUTIN TRIMITE LA RĂZBOI 10.000 MIGRANȚI
URSULA LUPTĂ PENTRU ȘEFIA C.E.

Citește și