• El spune că țara are nevoie de un „lider care să lupte pentru oamenii care au construit această țară”.
  • „Un lider care nu se va vinde corporațiilor multinaționale, ci va apăra industria americană”, spune el.
  • JD Vance continuă spunând că „am auzit despre răufăcători și victimele lor”, dar „lăsați-mă să vă spun despre viitor”.
  • „Nu ne vom mulțumi cu Wall Street, ne vom angaja față de muncitori”, spune el.

JD Vance spune că, după atacul terorist din 11 septembrie, s-a înrolat în pușcașii marini americani și apoi a urmat cursurile Facultății de Drept de la Yale, „unde mi-am întâlnit frumoasa soție și apoi am început afaceri pentru a crea locuri de muncă în locurile în care am crescut”, scrie Sky News.

El spune că țara are nevoie de un „lider care să lupte pentru oamenii care au construit această țară”.

„Un lider care nu se va vinde corporațiilor multinaționale, ci va apăra industria americană”, spune el.

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ

„Un lider care respinge noua înșelătorie ecologică a lui Joe Biden și Kamala Harris și care luptă pentru a readuce marile noastre fabrici americane. Avem nevoie de președintele Donald J. Trump. Unii oameni îmi spun că am trăit visul american, și au dreptate. Dar visul american care a contat întotdeauna cel mai mult nu a fost de a începe o afacere sau de a deveni senator sau chiar de a fi aici cu voi, oameni buni, ci de a deveni un soț bun și un tată bun și de a oferi familiei mele lucrurile pe care nu le-am avut niciodată când eram copil. Donald Trump reprezintă ultima speranță a Americii de a restabili ceea ce – dacă este pierdut – s-ar putea să nu mai fie găsit niciodată”, spune JD Vance.

El spune că acest moment „nu este despre mine”, ci „despre noi toți și pentru cine luptăm”.

„Este vorba despre muncitorul auto din Michigan, care se întreabă de ce politicienii nepăsători vă distrug locurile de muncă”, spune el.

„Este vorba despre muncitorul din fabrica din Wisconsin, care face lucruri cu mâinile sale și este mândru de meșteșugul american. Este vorba despre muncitorii din domeniul energiei din Pennsylvania și Ohio, care nu înțeleg de ce Joe Biden este dispus să cumpere energie de la dictatori de tinichea, dar nu de la americani. Și este vorba despre mamele singure ca a mea, care s-au luptat cu banii și dependența, dar nu au renunțat niciodată. Și sunt mândră să spun că în seara asta mama mea este aici, de 10 ani curată și trează. Te iubesc, mamă”.

JD Vance continuă spunând că „am auzit despre răufăcători și victimele lor”, dar „lăsați-mă să vă spun despre viitor”.

„Nu ne vom mulțumi cu Wall Street, ne vom angaja față de muncitori”, spune el.

„Nu vom importa forță de muncă străină, vom lupta pentru cetățenii americani. Nu vom cumpăra energie din țări care ne urăsc, o vom obține chiar aici”.

În ceea ce privește imigrația, el spune că „atunci când le permitem noilor veniți să intre în țara noastră, le permitem să intre în condițiile noastre”. Vance continuă să recunoască faptul că „nu vom fi de acord cu totul”, dar „asta este bine”.

Citește și