• Jill Biden a sosit în Paris cu o zi înainte de ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de vară.
  • Aceasta va participa la un brunch pentru a celebra deschiderea Jocurilor și viitoarele Jocuri Olimpice din 2028 de la Los Angeles.
  • În timpul vizitei, Jill Biden s-a adresat familiilor sportivilor americani la reședința ambasadorului SUA în Franța.

Prima doamnă a SUA, Jill Biden, a vizitat joi câțiva sportivi americani la un centru de antrenament olimpic din Paris, le-a urat succes concurenților de rugby și atletism și chiar a luat parte la un exercițiu de ștafetă staționară cu alergătorii, conform AP News.

Biden a sosit la Paris cu o zi înainte de ceremonia de deschidere a Jocurilor de vară de pe râul Sena. Ea îi va urmări pe sportivi defilând pe o flotilă de bărci vineri, după o recepție cu Președintele francez Emmanuel Macron și soția acestuia, Brigitte, la Palatul Élysée.

Biden, care a evadat dintr-un mediu politic tumultuos la Washington după ce Președintele Joe Biden și-a încheiat campania pentru un al doilea mandat, s-a adresat familiilor atleților americani înainte de a-i vizita pe concurenți pe terenurile lor de antrenament.

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ

După discursul rostit la reședința ambasadorului SUA în Franța, Denise Bauer, Biden s-a îndreptat spre un centru de antrenament din nordul suburbiilor Parisului pentru a vizita sportivii din echipa feminină de rugby a SUA și din echipa de atletism. Ea i-a îmbrățișat pe unii dintre ei, a făcut fotografii și a ajutat la un exercițiu de atletism în care sportivii predau ștafeta.

Prima Doamnă a început exercițiul de ștafetă, stând în picioare în timp ce înmâna bastonul alergătorilor poziționați la distanță de un braț în timp ce aceștia exersau predarea în succesiune rapidă.

După ceremonia de deschidere, Biden va lua cuvântul la un brunch pentru a comemora deschiderea Jocurilor și pentru a sărbători Jocurile Olimpice din 2028, care vor avea loc la Los Angeles. Primarul orașului Los Angeles, Karen Bass, s-a numărat printre cei care l-au însoțit pe Biden în călătoria la Paris.

Citește și