• Joe Biden: Nu i-am ascultat pe consilierii mei.
  • The Washington Post: Obama e îngrijorat de soarta democraților.
  • Biden se gândește dacă să mai continue cursa.

Sleepy Joe încă se visează la Casa Albă – deși recunoaște că aproape a adormit pe scenă în debateul deloc aprins cu Donald Trump.

La aproape o săptămână de la debate, democrații încă îi caută scuze președintelui american. Până acum au vorbit despre răceala lui, despre faptul că nu mai e funcțional după ora 4 după-amiază… iar mai nou, se plâng că programul președintelui din ultima perioadă a fost prea încărcat. A bătut pământul în lung și-n lat – și era cât pe ce să tragă un pui de somn în cel mai important moment de dinainte de alegeri. Biden a pledat vinovat! „Ar fi trebuit să-mi ascult consilierii”.

Și fostul președintele american, Obama, e îngrijorat de soarta democraților – o zic apropiații lui pentru The Washington Post. După dezbatere, Obama a vorbit cu Biden la telefon și s-a oferit să-l ajute pe președinte de-acum în colo. Ce e mai greu, de-abia acum începe – avertizează Obama.

Recomandări

CE I-A SPUS CHARLES LUI SIR KEIR STARMER?
ORBAN SE ÎNTÂLNEȘTE CU PUTIN
PEDRO SANCHEZ VIZITEAZĂ ROMÂNIA
MALPENSA DEVINE BERLUSCONI
PUTIN DESCHIDE O POARTĂ SPRE DONEȚK
ASPRETELE, VĂZUT PENTRU PRIMA OARĂ NOAPTEA

O analiză a cadrului politic american a făcut aseară la Off on the Record, pe Aleph News – fostul ambasador al SUA în România, Adrian Zuckerman.

Citește și