Joe Biden anunță la ABC că nu se retrage din cursa prezidențială: ,,Voi candida și voi câștiga. Dezbaterea a fost un episod prost”

U.S. President Joe Biden pauses while speaking on the Russian invasion of Ukraine in the East Room of the White House in Washington, D.C., U.S., on Thursday, Feb. 24, 2022. Russian forces attacked targets across Ukraine after President Vladimir Putin ordered an operation to "demilitarize" the country, prompting international condemnation and a U.S. threat of further "severe sanctions" on Moscow, sending markets tumbling worldwide. Photographer: Al Drago/Bloomberg

Într-un preview al interviului pe care i l-a acordat lui George Stephanopoulos pentru ABC News, Joe Biden a anunțat că nu se retrage din cursa pentru președinția Statelor Unite ale Americii.

Despre dezbaterea de săptămâna trecută, Biden a clasificat-o ca fiind o performanța slabă, un „episod prost” și a spus că el este singurul vinovat pentru ce s-a întâmplat.

Joe Biden dă primul interviu după dezbaterea cu Donald Trump

„A fost un episod rău”, a spus Biden în interviu. „Niciun semn de vreo stare gravă. Eram epuizat. Nu mi-am ascultat instinctele în ceea ce privește pregătirea și… și o noapte proastă.”

Stephanopoulos l-a întrebat pe Biden: „De ce nu a fost suficient timp de odihnă, suficient timp de recuperare?”

„Pentru că eram rău. Mă simțeam groaznic”, a spus Biden. „Ca fapt divers, am documentele cu mine. Echipa a făcut un test COVID pentru a vedea dacă am avut sau nu o infecție, știi, un virus. Dar nu am avut COVID, doar o răceală foarte urâtă”.

„Nu e vina nimănui, decât a mea, a modului în care m-am pregătit”.

„Dar părea că ați avut probleme de la prima întrebare, chiar înainte să vorbiți”, a spus George Stephanopoulos.

„Ei bine, tocmai avusesem o noapte proastă”, a răspuns Joe Biden.

Exit mobile version