• Biden și-a exprimat îngrijorarea cu privire la modul în care Trump va răspunde la alegeri, având în vedere afirmațiile sale false din jurul concursului din 2020.
  • „Sunt încrezător că [alegerile] vor fi libere și corecte”, a declarat Biden.
  • „Nu știu dacă vor fi pașnice”, a spus Biden.

Președintele Joe Biden a avertizat cu privire la posibilitatea ca fostul președinte Donald Trump și adepții săi să nu gestioneze pașnic alegerile prezidențiale din 2024, scrie National Review.

Biden, care a apărut vineri la briefingul de presă de la Casa Albă pentru prima dată, și-a exprimat îngrijorarea cu privire la modul în care Trump va răspunde la alegeri, având în vedere afirmațiile sale false din 2020.

„Sunt încrezător că [alegerile] vor fi libere și corecte”, a declarat Biden. „Nu știu dacă vor fi pașnice. Lucrurile pe care le-a spus Trump și lucrurile pe care le-a spus data trecută, când nu i-a plăcut rezultatul alegerilor, au fost foarte periculoase.”

Recomandări

CIOLACU, DESPRE AVORT
SAFIEDDINE A FOST UCIS
ZIUA EDUCAȚIEI
ZUCKERBERG ÎN LUMEA MODEI
VACCIN PENTRU CANCER
PLOI ÎN JUMĂTATE DE ȚARĂ

Biden l-a criticat în continuare pe contracandidatul lui Trump, senatorul J. D. Vance, pentru că a refuzat să recunoască legitimitatea alegerilor din 2020 în timpul dezbaterii vice-prezidențiale.

Adversarul lui Vance, guvernatorul statului Minnesota, Tim Walz, l-a presat pe Vance să spună dacă alegerile au fost legitime spre sfârșitul dezbaterii, după ce Vance s-a eschivat de la o întrebare din partea moderatorilor cu privire la faptul dacă el ar fi certificat rezultatele, așa cum a făcut vicepreședintele de atunci, Mike Pence.

Citește și