• „Mai sunt doar câteva probleme și cred că avem o șansă”, a declarat Biden.
  • Comentariile sale vin pe fondul creșterii tensiunilor în regiune în ultimele săptămâni.
  • Libanul a anunțat că cel puțin șase persoane au fost ucise de un atac israelian.

Președintele SUA, Joe Biden, a arătat că acum este mai optimist în ceea ce privește o încetare a focului între Israel și Hamas decât în lunile trecute, scrie Sky News.

„De acum o oră, suntem încă în joc. Sunt optimist. Este departe de a se fi terminat. Mai sunt doar câteva probleme și cred că avem o șansă”, a declarat Biden reporterilor vineri seara.

Comentariile sale vin pe fondul creșterii tensiunilor în regiune în ultimele săptămâni, Libanul raportând că cel puțin șase persoane au fost ucise de un atac israelian.

Recomandări

HACK-URI FURATE
COLABORAREA E CHEIA
AJUNG ÎN 15 MINUTE
LOCAL, DAR LA ALȚII
LOVATO LANSEAZĂ DOCUMENTAR
NU NE MAI VINDECĂ NIMIC

Ministerul Sănătății a declarat că lovitura, în urma căreia alte trei persoane au fost rănite, a lovit o clădire rezidențială din orașul Nabatieh, în sudul Libanului, sâmbătă dimineață.

Forțele de apărare israeliene au afirmat că au lovit o instalație de depozitare a armelor Hezbollah în atacul din timpul nopții, adăugând că au lovit alte câteva zone din sudul Libanului despre care afirmă că erau „o amenințare” sau „structuri militare”.

Aceasta vine după un atac mortal cu rachete în Înălțimile Golan ocupate de Israel, pe care Israelul l-a atribuit Hezbollah.

Israelul a răspuns prin uciderea unui important comandant Hezbollah în suburbiile Beirutului. Hezbollah a promis, de asemenea, că se va răzbuna pe Israel, la fel ca Iranul, pentru uciderea șefului politic al grupării palestiniene Hamas, Ismail Haniyeh, la Teheran.

Citește și