• Politicienii și experții s-au întrebat mult timp dacă Biden ar avea rezistența necesară pentru încă patru ani la Casa Albă.
  • Biden, în vârstă de 81 de ani, a declarat că nu are nicio problemă gravă” cu sănătatea sa.
  • El a pus slaba sa prestație la dezbatere pe seama faptului că era bolnav la momentul respectiv.

Președintele american Joe Biden a declarat că a renunțat la candidatura sa pentru realegere deoarece se temea că bătălia din interiorul partidului cu privire la candidatura sa ar fi o distragere reală a atenției” pentru democrați și că cea mai mare prioritate a sa era să îl învingă pe Donald Trump în noiembrie, scrie BBC.

În primul său interviu de la renunțarea la cursă, Biden, în vârstă de 81 de ani, a declarat că nu are nicio problemă gravă” cu sănătatea sa. El a pus slaba sa prestație la dezbatere pe seama faptului că era bolnav la momentul respectiv, respingând orice îngrijorare legată de vârsta sa.

Președintele american s-a angajat să facă campanie pentru Kamala Harris, afirmând că va face tot ceea ce vicepreședintele său crede că pot face pentru a ajuta cel mai mult”. Trebuie, trebuie, trebuie să îl învingem pe Trump”, a declarat el pentru postul de televiziune american CBS News. Biden a declarat că, dacă și-ar fi continuat campania, competiția prezidențială s-ar fi desfășurat până la capăt”.

Recomandări

HACK-URI FURATE
COLABORAREA E CHEIA
AJUNG ÎN 15 MINUTE
LOCAL, DAR LA ALȚII
LOVATO LANSEAZĂ DOCUMENTAR
NU NE MAI VINDECĂ NIMIC

O parte dintre colegii mei democrați din Cameră și Senat au crezut că le voi face rău în curse”, a spus el. Și am fost îngrijorat că, dacă aș rămâne în cursă, acesta ar fi subiectul. M-ați intervieva despre: De ce a spus Nancy Pelosi, de ce a făcut așa – și am crezut că ar fi o adevărată distragere a atenției.”

Politicienii și experții s-au întrebat mult timp dacă Biden ar avea rezistența necesară pentru încă patru ani la Casa Albă, îngrijorări care au fost cristalizate de prestația sa incoerentă, uneori ezitantă, din timpul unei dezbateri din 27 iunie.

Citește și