• Johnny Depp și-a încheiat pledoaria, în procesul unde și-a acuzat fosta soție de defăimare într-un articol de opinie în 2018.
  • Managerul lui Depp a reușit să dovedească faptul că, în urma unui scandal între cei doi, aceasta ar fi aruncat cu o sticlă de băutură înspre soțul său și i-ar fi tăiat degetul.
  • Actrița a fost disgnosticată cu două tipuri de tulburare de personalitate.

Johnny Depp și-a încheiat pledoaria, în procesul unde și-a acuzat fosta soție de defăimare într-un articol de opinie în 2018.

Amber Heard a fost găsită vinovată de abuz domestic. Managerul lui Depp a reușit să dovedească faptul că, în urma unui scandal între cei doi, aceasta ar fi aruncat cu o sticlă de băutură înspre soțul său și i-ar fi tăiat degetul. Mai mult, actrița a fost disgnosticată cu două tipuri de tulburare de personalitate.

„Ați observat vreodată vreo ceartă între cei doi?

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ

„Da, am făcut-o.”

„Ne puteți descrie argumentele pe care le-ați observat?”

„Pot descrie două dintre ele. Cu siguranță, au fost câteva argumente în acea lună.”

„Am fost destul de aproape să o aud pe doamna Heard spunând: De ce ți-ai luat mâna de lângă mine, Johnny? Nu mă iubești? Nu a spus-o într-un mod drăguț. Și cred că el a răspuns: „Desigur că da, nu fi prostuță. Da, bineînțeles că da și cam în acel moment a început totul.”

„Am vorbit cu David Kipper, care se afla în zona bucătăriei, aparent scotocea printr-un coș de gunoi. El a spus că domnul Depp s-a rănit la unul dintre degete și caută vârful degetului despre care spunea că i-a fost tăiat.”