• Kamala a declarat că America este pregătită pentru o femeie președinte de culoare.
  • Trump a numit-o pe Harris „leneșă ca naiba” în cadrul unui eveniment desfășurat la Miami.
  • La un miting desfășurat mai târziu în Greensboro, Carolina de Nord, el a numit-o pe Harris „o persoană proastă”.

Cu doar două săptămâni înainte de alegerile prezidențiale din SUA din 2024, principalii actori au ieșit în campanie în statele-cheie pentru a influența votul în favoarea partidului lor, scrie Sky News.

Kamala Harris a declarat că echipa sa este pregătită să îl conteste pe Donald Trump dacă acesta încearcă să își declare prematur victoria în cursă.

Într-un interviu acordat rețelei partenere Sky News, NBC News, ea a declarat că America este pregătită pentru o femeie președinte de culoare. Între timp, Trump a numit-o pe Harris „leneșă ca naiba” în cadrul unui eveniment desfășurat la Miami cu scopul de a atrage alegătorii latino-americani.

Recomandări

TRUMP ADMIRĂ LOIALITATEA!
WHO'S YOUR MOMMY NOW?
KAMALA CONTRA TRUMP
ROMÂNIA NU MERGE BLANĂ
FĂRĂ RĂSPUNS
CINE A SABOTAT ISRAELUL?

La un miting desfășurat mai târziu în Greensboro, Carolina de Nord, el a numit-o pe Harris „o persoană proastă” și a întrebat: „Bea? Se droghează?”. Deși Harris nu a apărut marți pe traseul de campanie, aceasta a fost prima zi din ultimele peste două săptămâni în care nu a avut niciun eveniment public programat și a venit la o zi după ce a vizitat trei state în schimbare.

În schimb, campania sa a trimis mai mulți reprezentanți cheie, inclusiv Barack Obama, care a fost prezentat pe scenă de Eminem în orașul natal al rapperului, Detroit, Michigan. Fostul președinte a glumit că „a observat că-mi transpiră palmele” înainte de a cânta câteva versuri din piesa de succes a artistului premiat cu Grammy, Lose Yourself.

„Îmi place Eminem”, a adăugat el. Eminem a spus mulțimii că Harris „susține un viitor pentru această țară în care aceste libertăți și multe altele vor fi protejate și susținute”.

Citește și