• Kamala Harris l-a criticat pe Donald Trump pentru retorica sa cu privire la probleme precum migranții haitieni.
  • Harris a declarat că amenințările care au perturbat orașul Springfield din Ohio în urma comentariilor amplificate de Trump și de contracandidatul său JD Vance.
  • „Nu toată lumea are Secret Service”, a spus ea.

Vicepreședintele american Kamala Harris l-a criticat pe Donald Trump pentru retorica sa cu privire la probleme precum migranții haitieni, afirmând că alegătorii ar trebui să se asigure că acesta „nu mai poate avea acel microfon”, scrie The New Daily.

Într-un interviu acordat marți Asociației Naționale a Jurnaliștilor Negri, Harris a declarat că amenințările care au perturbat orașul Springfield din Ohio în urma comentariilor amplificate de Trump și de contracandidatul său JD Vance, care susțineau – fără dovezi – că imigranții răpesc și mănâncă animale de companie, i-au frânt inima.

„Sunt mult prea mulți oameni în țara noastră în acest moment care nu se simt în siguranță”, a declarat Harris la două zile după ce agenții Secret Service au dejucat o aparentă tentativă de asasinat asupra lui Trump, care a dat vina pe retorica democrată pentru ultima amenințare la adresa vieții sale.

Recomandări

AL FAYED E ACUZAT
MADURO E ÎNVINGĂTOR
X MERGE ÎN BRAZILIA
PROCES LA JOCURILE VIDEO
NE-A PLĂCUT, NU MAI VENIM
SOMN DE VOIE

Nu toată lumea are Secret Service”, a spus ea. „Membrii comunității LGBTQ nu se simt în siguranță în acest moment, imigranții sau persoanele cu un trecut de imigrant nu se simt în siguranță în acest moment. Femeile nu se simt în siguranță în acest moment”.

La sfârșitul săptămânii, amenințările cu bombă au determinat evacuarea școlilor și a clădirilor guvernamentale din Springfield. De atunci, Vance a recunoscut că poveștile despre migranții haitieni care mâncau animalele de companie ale localnicilor din Springfield nu erau adevărate.

Citește și