• Sondaj IPSOS: Kamala Harris – 42%, Donald Trump – 37%.
  • Donald Trump a propus trei dezbateri pentru Kamala Harris.
  • Propuneri: 4 sept. – FOX, 10 sept. – NBC, 25 sept. – ABC.

Lui Trump începe să-i dea serios cu minus. Pentru prima dată, Kamala Harris îl depășește cu 5%, arată un sondaj IPSOS. Kamala e creditată cu 42% din intențiile de vot, în timp ce Trump are 37%.

Trump e decis să se confrunte cu adversara sa și a propus 3 dezbateri: pe 4, pe 10 și pe 25 septembrie. Doar că a cam încurcat ABC cu NBC.

„Cred că e foarte important să avem dezbateri și am agreat cu FOX, pe 4 septembrie, cu NBC, un acord aproape complet, pe 10 septembrie și cu ABC pe 25 septembrie”, a declarat Donald Trump.

Recomandări

HACK-URI FURATE
COLABORAREA E CHEIA
AJUNG ÎN 15 MINUTE
LOCAL, DAR LA ALȚII
LOVATO LANSEAZĂ DOCUMENTAR
NU NE MAI VINDECĂ NIMIC

„Cealaltă parte trebuie să fie de acord cu termenii. S-ar poutea să fie, s-ar putea să nu fie de acord, ea nu a dat niciun interviu, nu poate da un interviu, abia dacă e competentă. Nu poate da un interviu, dar aștept dezbaterile ca să lămurim lucrurile. Mă bucur că a acceptat în sfârșit o dezbatere pe 10 septembrie. O aștept cu nerăbdare și sper să vină”, a adăugat el.

Trump s-a bucurat că a scăpat de dușmanii de la CNN. E mult mai bine la ABC. În America au apărut imagini din ziua în care Trump a fost împușcat.

Imaginile ar proveni de la bodycam-ul unui polițist care se urcă pe clădirea de unde a tras atentatorul cu 40 de secunde înainte de împușcături. Polițistul l-ar fi văzut pe acesta, dar a trebuit să coboare de pe clădire și să fugă la mașină, ca să-și ia pistolul.

În urma evenimentului, șefa Secret Service, Kimberly Cheatle, și-a dat demisia.

Citește și