Kamala Harris conduce pentru prima dată alegerile, cu un procent de 5% în fața lui Donald Trump

PHILADELPHIA, PENNSYLVANIA - JULY 13: Vice President Kamala Harris speaks during a campaign event at the Asian and Pacific Islander American Vote Presidential Town Hall at the Pennsylvania Convention Center on July 13, 2024 in Philadelphia, Pennsylvania. Harris continues campaigning ahead of the presidential election as Democrats face doubts about President Biden's fitness in his run for re-election against former President Donald Trump. (Photo by Drew Hallowell/Getty Images)

Lui Trump începe să-i dea serios cu minus. Pentru prima dată, Kamala Harris îl depășește cu 5%, arată un sondaj IPSOS. Kamala e creditată cu 42% din intențiile de vot, în timp ce Trump are 37%.

Trump e decis să se confrunte cu adversara sa și a propus 3 dezbateri: pe 4, pe 10 și pe 25 septembrie. Doar că a cam încurcat ABC cu NBC.

„Cred că e foarte important să avem dezbateri și am agreat cu FOX, pe 4 septembrie, cu NBC, un acord aproape complet, pe 10 septembrie și cu ABC pe 25 septembrie”, a declarat Donald Trump.

„Cealaltă parte trebuie să fie de acord cu termenii. S-ar poutea să fie, s-ar putea să nu fie de acord, ea nu a dat niciun interviu, nu poate da un interviu, abia dacă e competentă. Nu poate da un interviu, dar aștept dezbaterile ca să lămurim lucrurile. Mă bucur că a acceptat în sfârșit o dezbatere pe 10 septembrie. O aștept cu nerăbdare și sper să vină”, a adăugat el.

Trump s-a bucurat că a scăpat de dușmanii de la CNN. E mult mai bine la ABC. În America au apărut imagini din ziua în care Trump a fost împușcat.

Imaginile ar proveni de la bodycam-ul unui polițist care se urcă pe clădirea de unde a tras atentatorul cu 40 de secunde înainte de împușcături. Polițistul l-ar fi văzut pe acesta, dar a trebuit să coboare de pe clădire și să fugă la mașină, ca să-și ia pistolul.

În urma evenimentului, șefa Secret Service, Kimberly Cheatle, și-a dat demisia.

Exit mobile version