• Kamala Harris a afirmat că Donald Trump are un comportament din ce în ce mai „instabil și dezechilibrat”.
  • Fostul președinte american a sugerat că Armata SUA ar putea fi folosită pentru a face față „inamicului din interior”.
  • „El crede că oricine nu îl susține sau care nu se supune voinței sale este un dușman al țării noastre”, a declarat Harris.

Kamala Harris, candidatul Partidului Democrat la alegerile prezidențiale din Statele Unite, l-a criticat în termeni duri pe Donald Trump, principalul ei contracandidat la scrutinul pentru fotoliul de la Casa Albă, cu ocazia unui miting electoral organizat luni în Pennsylvania, unul dintre şapte state cheie (aşa-numitele „swing states”) care ar putea decide rezultatului alegerilor din 5 noiembrie, scrie The Guardian.

Kamala Harris a afirmat că Donald Trump are un comportament din ce în ce mai „instabil și dezechilibrat”, după ce fostul președinte american a sugerat că Armata SUA ar putea fi folosită pentru a face față „inamicului din interior”.

„Donald Trump este tot mai instabil şi mai dezechilibrat, el se află în căutarea unei puteri fără control”, a tunat democrata, după ce l-a acuzat pe republican de faptul că vrea să-şi atace oponenţii – jurnalişti, judecători şi oficiali electorali de campanie – care „refuză să se încline” în faţa sa.

Recomandări

SAGA DE LA UNIRII
PLANUL LUI ZELENSKI
SUA AVERTIZEAZĂ MOLDOVA
ALBANIA VREA ÎN UE
CE VEZI LA BFW?
INFLUENCER PÂNĂ LA MOARTE

„El crede că oricine nu îl susține sau care nu se supune voinței sale este un dușman al țării noastre”, a declarat Harris, avertizând că un al doilea mandat cu Trump la putere ar fi un pericol pentru America.

El a declarat că „Garda Naţională” sau ”militarii” ar trebui să fie chemaţi împotriva ”inamicului din interior” în Statele Unite, „persoane nebune, demenţi de extremă stânga”.

Citește și