• Donald Trump a stabilit cu Fox News un dialog direct, în 4 septembrie, cu contracandidata sa.
  • Kamala Harris spune că nu este de acord cu aceasta deoarece Trump încearcă se se sustragă de la o dezbatere care fusese deja stabilită.
  • Trump şi Biden conveniseră asupra unei a doua dezbateri pe 10 septembrie la ABC News.

Donald Trump a propus o dezbatere cu vicepreşedintele democrat Kamala Harris la Fox News la data de 4 septembrie.

Regulile ar fi similare cu cele ale primei dezbateri cu preşedintele Joe Biden, care a renunţat de atunci la candidatura sa pentru realegere, a declarat Trump într-o postare, în social media. Dar de data aceasta ar avea o „audienţă de arenă completă” şi ar avea loc în statul Pennsylvania, a spus Trump.

Trump şi Biden conveniseră asupra unei a doua dezbateri pe 10 septembrie la ABC News, pe care fostul preşedinte sugerase să o mute la Fox, cea mai populară reţea printre adepţii săi.

Recomandări

BACK TO OFFICE
P. DIDDY E ARESTAT
AZI VEZI ASTEROIDUL
WATCHOS 11 E AICI
CINE IA AVEREA?
CHILES NU SE LASĂ

Acesta este motivul pentru care, sâmbătă, Kamala Harris a declarat că intenţionează să participe la dezbaterea planificată iniţial şi nu la cea iniţiată de Donald Trump. „Este interesant cum «oricând, oriunde» devine «un moment anume, un spaţiu sigur anume»”, a scris ea pe platforma social media X. „Voi fi acolo pe 10 septembrie, aşa cum a fost de acord. Sper să îl văd acolo”.

Michael Tyler, purtătorul de cuvânt al Kamalei a declarat că Trump „se teme” de întâlnirea din 10 septembrie, cu care „ambele echipe electorale au fost deja de acord” şi că acesta este motivul pentru care vrea să organizeze o altă dezbatere, la o altă dată şi la un alt post de televiziune.

Citește și