• Biden a spus la cina Congresului Black Caucus că va fi mândru să o privească pe Harris cum va depune jurământul de Președinte.
  • Kamala Harris a afirmat că administrația sa are un plan concret pentru îngrijirea sănătății.
  • Trump a fost criticat pentru afirmațiile despre comunitatea haitiană, iar JD Vance a amplificat tensiunile.

Kamala Harris a răspuns la o întrebare adresată de Donald Trump în cadrul dezbaterii, în timp ce vorbea la o cină în Washington sâmbătă seara, scrie The Independent.

„De fapt, avem un plan pentru îngrijirea sănătății. Nu doar concepte de plan”, le-a spus vicepreședintele participanților la Premiile Phoenix de la Congressional Black Caucus Foundation.

Harris a fost prezentată de Președintele Joe Biden, care a primit un premiu pentru întreaga viață și a oferit o scurtă prezentare a realizărilor sale în numele și alături de comunitatea neagră. Vorbind plin de strălucire despre Harris, el a spus: „Voi fi mândru să stau pe treptele Capitoliului și să o privesc cum va depune jurământul ca Președinte al Statelor Unite ale Americii”.

Recomandări

COLABORAREA E CHEIA
STAI, AJUNG ÎN 15 MINUTE
LOCAL, DAR LA ALȚII
LOVATO LANSEAZĂ DOCUMENTAR
NU NE MAI VINDECĂ NIMIC
TRUMP SE VEDE CU MODI

Indignarea continuă după afirmația lui Trump în timpul probabil-ului dezbatere prezidențială de marți conform căreia comunitatea haitiană din Springfield, Ohio (care se află acolo în mod legal și la invitația orașului), fură și mâncau animale domestice.

În timp ce oficialii orașului și guvernatorul au negat că se întâmplă acest lucru, partenerul de candidatură al lui Trump, senatorul din Ohio, JD Vance, a alimentat și mai mult tensiunile prin republicarea unui videoclip neverificat ca presupusă dovadă.

Citește și