• Donald Trump și Kamala Harris sunt aproape la egalitate în intențiile de vot.
  • Kamala Harris a declarat că susține eliminarea filibusterului din Senat pentru a proteja drepturile la avort, iar Trump a promis să aducă locuri de muncă în SUA.
  • Un sondaj Quinnipiac arată o situație similară, dar cu Harris în frunte cu un procent.

Potrivit unui nou sondaj CNN, Donald Trump și Kamala Harris sunt practic la egalitate în rândul alegătorilor, democratul conducând cu o marjă de un procent, scrie The Independent.

Un nou sondaj al Universității Quinnipiac, între timp, arată același rezultat de egalitate, numai că Trump conduce cu un procent.

Alte proiecții au arătat că Harris conduce cu o marjă mai mare. Potrivit ultimului sondaj Reuters, aceasta are șase puncte avans la nivel național.

Recomandări

TACE... DAR ȘI PACE!
„FEMEILE NU SUNT LIBERE”
SUA AJUTĂ UCRAINA
HEZBOLLAH VIZEAZĂ MOSSAD
CUM SCHIMBĂM EDUCAȚIA?
AM PIERDUT ȘI TRENUL ĂSTA

Pe fondul încleștării cursei, Harris a declarat pentru Wisconsin Public Radio că este în favoarea eliminării filibusterului din Senat pentru a codifica protecția avortului, care a fost garantată anterior prin Roe v Wade. Este posibil ca această poziție să o fi costat pe Harris sprijinul senatorului Joe Machin.

Între timp, Trump a promis că va lua locuri de muncă din alte țări dacă va câștiga președinția în noiembrie, printr-un program de creștere a tarifelor și stimulente fiscale care, în opinia sa, va încuraja companiile străine să își relocheze producția în SUA.

Candidatul republican la președinție a vorbit marți la un miting în Savannah, Georgia, ca parte a unei săptămâni de evenimente în statele în schimbare.

Citește și