• Din 2020, Kamala Harris este prima femeie care ocupă funcția de Vicepreșdinte al SUA.
  • După retragerea lui Biden, Kamala Harris a devenit favorita democraților pentru a obține nominalizarea prezidențială
  • Biden se întoarce astăzi la Casa Albă, după ce a stat în izolare în Delaware

Kamala Harris ține primul ei miting electoral, în Milwaukee, Wisconsin:

„Mă bucur să vin din nou aici. A fost cea mai mare onoare să fiu Vicepreședintele lui Biden. Moștenirea lui Biden din ultimii 30 de ani este de neegalat în istoria modernă. Toți suntem profund recunoscători. Sunt profund recunocătoare să am sprijinul lui Biden în această cursă.

Wisconsin, am înțeles că avem suficient sprijin pentru a obține nominalizarea. Voi petrece următoarele săptămâni unindu-ne, ca să câștigăm în noiembrie.

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ

105 zile rămase până la alegeri. Avem multă treabă. Dar nu ne e frică de treabă, nu? Vom câștiga alegerile.

Am fost procuror general al Californiei înainte de a fi VP, și m-am confruntat cu infractori de toate felurile – violatori, hoți. Deci pot să zic că știu ce fel e și Trump. Trump a fost găsit vinovat la 34 de capete de acuzare. Dar campania nu e despre Trump, e despre lumea pentru care luptăm. Trump se bazează pe sprijinul miliardarilor. Noi pe sprijinul poporului. Și avem un breaking news – am avut cele mai bune 24 de ore, cele mai multe donații în istoria alegerilor.

Credem într-un viitor unde toată lumea se poate pensiona cu demnitate. Clasa mijlocie va fi un obiectiv al președinției mele. Vrem să mergem înainte, nu înapoi. Și vă zic de ce mergem înainte, pentru că noi luptăm pentru viitor și pentru libertate. Credem în actul sacru de vot. Credem în libertatea reproductivă. Vom opri regulile extreme ale lui Donald Trump pentru că noi avem încredere in femei și în puterea lor de a lua decizia corectă pentru corpul lor. Eu ca președinte al SUA voi promulga legea, eu voi semna pentru ea. Avem multă treabă de făcut în 105 zile, avem granițe de înregistrat, avem telefoane de dat, uși de trecut, alegeri de câștigat. Wisconsin, ești gata de treabă? God bless U.S.A!”

Citește și