• Kamala Harris ține primul ei miting în Georgia, în calitate de candidat prezumtiv al Partidului Democrat.
  • Kamala Harris a strâns 200 de milioane de dolari în campanie, în mai puțin de o săptămână, în cursa pentru Casa Albă.
  • Săptămâna viitoare, Kamala Harris intenționează să țină un miting alături de Vicepreședintele pe care-l va alege.

Kamala Harris ține primul ei miting în Georgia, în calitate de candidat prezumtiv la președinție al Partidului Democrat. Vorbind despre funcția de procuror general pe care a avut-o înainte de a fi Vicepreședinte, mulțimea a început să strige „lock him up”, cerându-i Kamalei să-l bage la pușcărie pe Trump.

„Vă mulțumesc tuturor. Mă bucur să fiu din nou aici, în Georgia. Sunt foarte sigură că drumul spre Casa Albă trece exact prin acest stat. Am făcut-o o dată în 2020, o vom face din nou în 2024.

Să trecem la business. După cum mulți știți, înainte să fiu aleasă VP și candidat la prezidențiale, am fost procuror general. În acel rol, m-am confruntat cu infractori de toate feluri. Violatori, hoți. Așă că, credeți-mă când vă zic, știu ce fel e Trump. Donald Trump a fost găsit vinovat la 34 de capete de acuzare, inclusiv abuz sexual. Deci în această campanie, o să-mi pun cu mândrie cazierul lângă al lui, în orice moment al zilei.

Recomandări

SCHOLZ SUSȚINE UCRAINA
FAMILIA PE PRIMUL LOC
NOI FUNCȚII DE LA META
SPRE STELE ȘI MAI DEPARTE
OMAGIU REGINEI
SABALENKA IA TROFEUL

Ca procuror general, m-am confruntat cu traficanți de droguri la graniță, și i-am persecutat. Caz după caz. Legea imigrației a fost aprobată de cei mai importanți reprezentanți ai SUA, dar Trump a blocat-o cu o mână de senatori republicani.

Lui Trump nu-i pasă de securitatea granițelor. Îi pasă doar de el însuși. Când voi fi Președinte, eu chiar mă voi ocupa să rezolv problema.

Deci aici e promisiunea mea – când voi fi Președinte, voi aduce înapoi legea securității la graniță pe care Trump a blocat-o. Diferența dintre mine și Trump este că unul privește la viitor, celălalt la trecut.

Donald Trump are planuri diferite ale mele. Uitați-vă la Project 2025. Planul lui este să slăbească clasa mijlocie, să ne întoarcă în trecut, să crească taxele, să avem oameni bolnavi. Prețurile sunt prea mari, știți și voi și știu eu.

Noi privim spre viitor. Cea mai înaltă formă de patriotism este să luptăm pentru idealurile țării noastre.

Noi cei care credem în libertate, în libertatea votului, vom restabili libertatea reproductivă a femeilor, împiedicând politica extremă a lui Trump privind interzicerea avortului. Eu voi adopta legea.

Donald, sper să te răzgândești și să participi la dezbatere. Dacă ai ceva de zis, zi-mi-o în față!”.