• Kamala Harris l-a ales pe Tim Walz ca Vicepreședinte.
  • Vicepreședintele Kamala Harris și guvernatorul din Minnesota sunt oficiali nominalizați democrați pentru președinte și vicepreședinte, a anunțat marți Partidul Democrat.
  • Kamala Harris, despre alegerea lui Walz: „Este un lider”.

Kamala Harris și Tim Walz, Vicepreședintele ales pentru candidatura din 2024, țin primul lor miting împreună în Philadelphia.

Kamala Harris și proaspăt anunțatul său partener de candidatură, guvernatorul Tim Walz, au strâns până acum peste 20 de milioane de dolari de la anunțul că Walz se alătură biletului democrat, scrie CNN.

Vicepreședintele Kamala Harris a explicat de ce l-a ales pe guvernatorul din Minnesota Tim Walz drept partener de candidatură la alegerile prezidențiale din 2024.

Recomandări

BACK TO OFFICE
P. DIDDY E ARESTAT
AZI VEZI ASTEROIDUL
WATCHOS 11 E AICI
CINE IA AVEREA?
CHILES NU SE LASĂ

„Din ziua în care mi-am anunțat candidatura, mi-am propus să găsesc un partener care să poată contribui la construirea unui viitor mai luminos, un lider care să ne ajute la unirea națiunii și să ne ajute să mergem înainte, un luptător pentru clasa de mijloc, un patriot care crede la fel de mult cum o fac eu în promisiunea extraordinară a Americii”, a spus Harris la mitingul din Philadelphia.

„El a văzut potențialul copiilor care uneori nu îl vedeau în ei înșiși”, a spus ea, adăugând că Walz și-a condus echipa de la un record fără victorii la primul campionat de stat al școlii.

Harris a spus că Walz a fost „genul de profesor și mentor pe care fiecare copil din America visează să-l aibă”, spunând că a inspirat oamenii să „viseze fără limite” și că „i-a făcut pe oameni să simtă că aparțin”.

„Acesta este genul de Vicepreședinte care va fi”, a spus Harris.

La rândul său, Tim Walz i-a mulțumit Kamalei Harris pentru că „a adus înapoi bucuria”.

Citește și