Kim Jong Un a dispărut după ce s-ar fi accidentat în timpul unui test de rachetă

This image, released on September 11, 2019, by the North Korean Official News Service (), shows North Korean leader Kim Jong Un supervising the test-firing of a "super-large multiple rocket launcher." Photo by /UPI, Image: 470369367, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: KCNA / UPI / Profimedia

Kim Jong Un a dispărut după ce ar fi fost rănit grav în timpul unui test de rachetă, scrie lenta.ru. Informația ar fi fost lansată de un dezertor din Coreea de Nord.

Încă există speculații privind starea de sănătate al lui Kim Jong-un, deși consilierul acestuia a anunțat că dictatorul trăiește și se simte bine.

Un fost oficial din Partidul Muncitoresc, Lee Jeong Ho, a declarat pentru cotidianul sud-coreean Dong-a Ilbo că liderul Coreei de Nord era destul de sănătos încât să autorizeze teste de rachete pe 14 aprilie, dar s-ar fi putut răni în timpul acestora.

În 2017, Kim a lansat o rachetă cu rază intermediară pentru a marca Ziua Soarelui, dar racheta a explodat la scurt timp după decolare.

Sursa foto: Profimedia

Exit mobile version