• JD Vance este om de afaceri, autor și senator de Ohio.
  • Don Jr, băiatul lui Donald Trump, a vrut ca Vance să fie alesul pentru VP.
  • Vance, populist MAGA, se opune ajutorului pentru Ucraina.
  • JD Vance a fost și comentator CNN.

La doar 39 de ani, James David Vance devine alesul lui Donald Trump pentru vicepreședinția Americii, în cazul în care Trump câștigă Președinția. Tânărul senator republican de Ohio care în trecut l-a caracterizat pe Trump în fel și chip, dar care a intrat în 2022 în Congres chiar cu sprijinul fostului președinte, ar trebui să strângă voturile din statele din Midwest, ca Pennsylvania și Michigan, ca Trump să devină al 47-lea președinte.

Președintele m-a sunat astăzi și mi-a cerut oficial să fiu nominalizatul pentru Vicepreședinție. Este o nebunie, dar băiețelul meu de 7 ani făcea atât de mult zgomot pe fundal încât am devenit foarte rușinat. M-am gândit: Oh, Doamne, sună Donald Trump și sper că mă roagă să fiu Vicepreședinte. Era oricum apelul, nu știam că e pozitiv sau negativ. Dar după aceea m-a rugat să i-l dau la telefon pe băiețelul meu de 7 ani. Gândește-te la ce s-a întâmplat, în omul ăsta s-a tras acum câteva zile și el își face timp să discute cu fiul meu. Este un moment pe care nu-l voi uita niciodată, a spus senatorul JD Vance.

Iar în timp ce Donald Trump făcea show la Convenție cu JD Vance și cu urechea ciupită de glonț, președintele Joe Biden dădea un interviu la NBC în care spunea că JD Vance este clona lui Trump, repeta apelurile la unitate, insista că nu își retrage candidatura din cauza vârstei, dar recunoștea că a greșit în ceea ce-l privește pe fostul președinte.

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ

Joe Biden a plecat spre Las Vegas, unde va ține mai multe mitinguri și interviuri. Din punctul de vedere al campaniei electorale, în mod clar, îl avem pe Joe Biden destul de slăbit după interviul acordat aseară, în care a făcut o serie de gafe și neagă că are probleme în exprimare, neagă și sondajele. La un moment dat, s-a certat cu celebrul prezentator, acuzând chiar NBC, care e apropiat de partidul democrat, că nu pune accentul pe Trump și se uită foarte atent la Joe Biden.

Deci echipa lui Joe Biden în continuare nu se simte prea bine, iar din informațiile apărute în presa americană, democrații, chiar dacă nu pot să îl retragă din cursă, ar putea să declanșeze o serie de proceduri, astfel încât nominalizarea lui Joe Biden și confirmarea nominalizării înainte de convenție să se producă mai rapid pentru a se închide subiectul Joe Biden într-un fel sau altul. E clar că până acum, datele arată că ei vor rămâne cu Joe Biden așa cum este pentru că altă soluție nu au.

Citește și