• Trump și Zelenski s-au întâlnit la Trump Tower.
  • Zelenski a exprimat speranța că relația cu Trump va rămâne bună.
  • Trump a declarat că are o relație bună atât cu Zelenski, cât și cu Putin.
  • Trump s-a plâns de punerea sa sub acuzare din 2019 în timpul întâlnirii cu Zelenski.

La întâlnirea cu președintele ucrainean Volodimir Zelenski pentru prima dată în ultimii cinci ani, fostul președinte Donald Trump s-a plâns de punerea sa sub acuzare în 2019 și a declarat că, dacă va fi reales, va depune eforturi pentru a pune capăt războiului dintre Rusia și Ucraina printr-un acord „care să fie bun pentru ambele părți”, conform NBC News.

Vom lucra foarte mult cu ambele părți pentru a încerca să clarificăm și să rezolvăm această problemă”, a declarat Trump, stând lângă Zelenski.

Trebuie să se termine. La un moment dat, trebuie să se termine. El a trecut prin iad. Țara lui a trecut prin iad”.

Recomandări

IOHANNIS ARE UNDĂ VERDE
DISCUȚIILE CONTINUĂ
ISHIBA CÂȘTIGĂ
NETANYAHU A VENIT CU VIZUALE...
ZELENSKI SE VEDE CU TRUMP
BIDEN CONVOACĂ SUMMIT PENTRU UCRAINA

Trump a declarat că cei doi lideri „au o relație foarte bună, iar eu am, de asemenea, o relație foarte bună, după cum știți, cu președintele Putin”. Zelenski a adăugat că speră că vor continua să aibă o relație bună.

Este nevoie de doi pentru a dansa tango, iar noi o vom face”, a răspuns Trump.

Vorbind pe scurt, Zelenski a spus că el crede că el și Trump au o viziune comună că Ucraina trebuie să învingă împotriva Rusiei și a recunoscut importanța alegerilor din SUA. „Sperăm că forța Statelor Unite va fi foarte puternică” după alegerile din noiembrie, a declarat președintele Zelenski.

Citește și