• Liderii Ucrainei încearcă să liniștească națiunea, spunând că invazia nu va exista chiar dacă au recunoscut că rușii sunt de temut.
  • Echipamentele americane vor veni în ajutorul Ucrainei pentru întărirea apărării printr-un transport aerian.
  • Rușii susțin că nu plănuiesc un atac, însă aceștia au pregătiți 100.00 de militari în apropierea Ucrainei.

Liderii Ucrainei încearcă să liniștească națiunea, spunând că invazia nu va exista chiar dacă au recunoscut că rușii sunt de temut. Echipamentele americane vor veni în ajutorul Ucrainei pentru întărirea apărării printr-un transport aerian. Rușii susțin că nu plănuiesc un atac,însă aceștia au pregătiți 100.00 de militari în apropierea Ucrainei, determinând Statele Unite și aliații săi din NATO să se grăbească să se pregătească pentru un posibil război.

Departamentul de Stat a ordonat familiilor întregului personal american la Ambasada SUA la Kiev să părăsească țara și a spus că personalul neesențial al ambasadei ar putea pleca. Marea Britanie a spus că, de asemenea, retrage unii diplomați și dependenți din ambasada sa.

Cu toate acestea, în Ucraina, autoritățile au încercat să proiecteze calmul și mulți oameni obișnuiți și-au exprimat scepticismul că va exista o invazie în curând.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
EUROPA ÎNVINGE CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

Ministrul Apărării, Oleksii Reznikov, a declarat că începând de astăzi, nu există motive să credem că Rusia se pregătește să invadeze iminent, menționând că trupele sale nu au format ceea ce el a numit un grup de luptă care ar putea forța trecerea graniței.

Rusia a declarat că acuzațiile occidentale că planifică un atac sunt doar o acoperire pentru propriile provocări planificate ale NATO.