• Potrivit raportului, ordinul a fost dat în timpul „unei reuniuni de urgență a Consiliului Suprem de Securitate Națională al Iranului, miercuri dimineață”.
  • Liderul Hamas, Ismail Haniyeh, a fost asasinat la Teheran, a anunțat miercuri dimineață Garda Revoluționară paramilitară a Iranului.
  • Hamas a declarat că Haniyeh a fost ucis „într-un raid aerian sionist asupra reședinței sale din Teheran, după ce a participat la învestirea noului președinte al Iranului”.

Liderul suprem al Iranului, ayatollahul Khamenei, „a emis un ordin ca Iranul să lovească Israelul direct, ca represalii pentru uciderea la Teheran a liderului Hamas, Ismail Haniyeh”, potrivit a trei oficiali iranieni, dintre care doi din Gărzile Revoluționare, citați de The New York Times.

Potrivit raportului, ordinul a fost dat în timpul „unei reuniuni de urgență a Consiliului Suprem de Securitate Națională al Iranului, miercuri dimineață”.

Liderul Hamas, Ismail Haniyeh, a fost asasinat la Teheran, a anunțat miercuri dimineață Garda Revoluționară paramilitară a Iranului. Hamas a acuzat Israelul pentru atac.

Recomandări

AJUTOR PENTRU SECRET SERVICE
UK SE PREGĂTEȘTE DE MPOX
PRIMUL TRANSPLANT HEPATIC
PUTIN MĂREȘTE ARMATA
CUTREMUR ÎN ROMÂNIA
BRAND SAU UNIFORMĂ?

Hamas a declarat că Haniyeh a fost ucis „într-un raid aerian sionist asupra reședinței sale din Teheran, după ce a participat la învestirea noului președinte al Iranului”.

Citește și