• Armata israeliană continuă să bombardeze sudul Libanului. Orașele Tayr Harfa, Sheihin, Jibeen, Zebqin și Dahira sunt atacate.
  • Prim-ministrul libanez Najib Mikati și-a anulat vizita la Adunarea Generală a ONU de la New York din cauza escaladării crizei.
  • Un atac israelian a distrus vineri două clădiri din capitala libaneză Beirut în timpul, omorând cel puțin 37 de persoane și rănind alte zeci.

Armata israeliană continuă să bombardeze sudul Libanului. Orașele Tayr Harfa, Sheihin, Jibeen, Zebqin și Dahira sunt atacate, spune Agenția Națională de Știri, citată de Al Jazeera.

Armata israeliană a efectuat, de asemenea, noi atacuri la periferia orașelor Tafahata și al-Bissariya, potrivit NNA. Hezbollah spune că va continua să lupte împotriva Israelului până când acesta va accepta o încetare a focului în Gaza.

Prim-ministrul libanez Najib Mikati și-a anulat vizita la Adunarea Generală a ONU de la New York din cauza escaladării crizei.

Recomandări

ZILELE BUCUREȘTIULUI
IDF BOMBARDEAZĂ
I-A FAULTAT TESLA
CE FACI ÎN WEEKEND?
SE SCHIMBĂ LEGEA
CE FACI LA OKTOBERFEST?

Armata israeliană spune că adunările de civili – din nordul orașului Haifa până la granița cu Libanul – vor fi restricționate în așteptarea represaliilor pentru atacurile israeliene asupra Hezbollah.

Un atac israelian a distrus vineri două clădiri din capitala libaneză Beirut în timpul, omorând cel puțin 37 de persoane și rănind alte zeci.

Citește și