• Locuitorii din judeţului Tulcea au fost avertizaţi pentru a doua noapte consecutiv privind posibilitatea căderii unor obiecte din spaţiul aerian.
  • Ieri au fost 10 apeluri la numărul unic de urgenţă 112 privind sunetul produs de explozii.

Populaţia din zonă a fost alertată pe timp de noapte că anumite obiecte pot cădea din spaţiul aerian.

Locuitorii din judeţului Tulcea au fost avertizaţi pentru a doua noapte consecutiv privind posibilitatea căderii unor obiecte din spaţiul aerian, în apropierea graniţei cu Ucraina. Autorităţile au emis un mesaj RO-Alert.

„În cursul nopţii trecute, în jurul orei 01:20, Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă a emis un mesaj de tip RO-Alert pentru zona de Nord a judeţului Tulcea, prin care informa populaţia despre posibilitatea căderii unor obiecte din spaţiul aerian, pe teritoriul din apropierea graniţei cu Ucraina.

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ

Menţionăm încă o dată că rolul mesajului este unul de informare şi prevenire a populaţiei din zona în care acesta este transmis şi trebuie tratat ca atare!”, a anunţat joi dimineaţă ISU Tulcea.

Oamenii sunt sfătuiţi să nu intre în panică, fiind informaţi că România nu este vizată de un atac, însă resturi de drone pot cădea pe teritoriul ţării, ca urmare a conflictului aflat în derulare în Ucraina.