• Lotul 3 din Autostrada de Centură A0 a Capitalei, tronsonul sudic, ar trebui să fie dată în circulație în aproximativ două săptămâni.
  • Ionuț Ciurea, expert în infrastructură: „Lotul 3, între autostrada A1 București-Pitești și DN6, înspre Alexandria, a fost promis eronat încă de anul trecut

Lotul 3 din Autostrada de Centură A0 a Capitalei, tronsonul sudic, ar trebui să fie dată în circulație în aproximativ două săptămâni, deși data inițială din proiect era în luna aprilie.

Ionuț Ciurea, expert în infrastructură: „Lotul 3, între autostrada A1 București-Pitești și DN6, înspre Alexandria, a fost promis eronat încă de anul trecut, în mod total iresponsabil, de către domnul Grindeanu și alți oficiali din construcții. La momentul respectiv, am spus că nu va fi gata în 2023 și că sunt șanse foarte mici să fie gata la termen.” 

„Acum nimeni nu-și mai asumă aceste promisiuni care ne-au tot fost băgate pe gât anul trecut. Acum ni se promite ba august, ba septembrie, ba octombrie, dar nu va fi niciuna dintre aceste date. Cu mare efort, este posibil să fie gata în decembrie, chiar dacă doar parțial”, a spus Ionuț Ciurea la Aleph News.  

Recomandări

OFICIAL LA NATO
VON DER LEYEN, APROBATĂ PENTRU CONDUCERE
UN BAN DAI ȘI STAI ÎN RAI
AU SUBIECTE DE DISCUȚIE
GLUTEN FREE, CAKE FOR ME!
COALIȚIA MUTĂ VINERI NEGOCIERILE

Citește și