• El anunţă că va continua lupta contra PSD, iar Forţa Dreptei va fi prezentă în alegerile din această toamnă.
  • „Am tăcut o perioadă pentru că am încercat să pun umărul la coagularea formaţiunilor politice de centru-dreapta”, a scris Orban pe Facebook.
  • „Voi lupta la fel de determinat ca şi până acum pentru a realiza în România o democraţie autentică care să garanteze drepturile şi libertăţile pentru fiecare cetăţean”, a transmis Orban.

Preşedintele Forţa Dreptei, deputatul Ludovic Orban, a acuzat sectarismul partinic, orgoliile nejustificate şi foamea de funcţii, motive pentru care „nu a avut cu cine” să coaguleze formaţiunile politice de centru-dreapta.

„Am tăcut o perioadă pentru că am încercat să pun umărul la coagularea formaţiunilor politice de centru-dreapta. Am căutat soluţii de unire a forţelor democratice pentru o strategie care să dea posibilitatea câştigării alegerilor prezidenţiale de un candidat de dreapta şi formării unei coaliţii de guvernare de orientare liberală după alegeri. Am fost dispus la concesii importante doar pentru a putea realiza unirea forţelor. Nu am avut cu cine. Leadership-ul slab, sectarismul partinic, orgoliile nejustificate, lipsa de viziune şi foamea de funcţii au dus la un rezultat pe care nu l-am dorit”, a scris Orban pe Facebook.

El anunţă că va continua lupta contra PSD, iar Forţa Dreptei va fi prezentă în alegerile din această toamnă.

Recomandări

HACK-URI FURATE
COLABORAREA E CHEIA
AJUNG ÎN 15 MINUTE
LOCAL, DAR LA ALȚII
LOVATO LANSEAZĂ DOCUMENTAR
NU NE MAI VINDECĂ NIMIC

Citește și