• Liderul Forţa Dreptei a spus că întreaga sa carieră a fost bazată de muncă şi efort şi întotdeauna a ales drumul corect, chiar dacă a fost mult mai greu.
  • Candidatura mea vreau să însemne un mesaj de încredere şi speranţă în viitorul ţării noastre şi în şansa fiecărui român de a reuşi în viaţă”, a precizat Orban.
  • Ludovic Orban a făcut anunţul împreună cu liderul PMP, Eugen Tomac.

Ludovic Orban a anunţat luni că a luat decizia de a candida la funcţia de preşedinte al României.

„Astăzi îi anunţ pe cetăţenii României că am luat decizia de a intra în competiţia pentru alegerea preşedintelui României. Am luat decizia de a candida la funcţia de preşedinte pentru că o consider o obligaţie morală pe care o am faţă de cetăţenii români şi un gest de responsabilitate faţă de viitorul României. Am o carieră politică de peste 30 de ani, în care am urcat, treaptă cu treaptă, pe aproape toate funcţiile de demnitate publică în care am putut să îi servesc pe cetăţeni”, a anunţat Ludovic Orban la Parlament.

Liderul Forţa Dreptei a spus că întreaga sa carieră a fost bazată de muncă şi efort şi întotdeauna a ales drumul corect, chiar dacă a fost mult mai greu. Candidatura mea vreau să însemne un mesaj de încredere şi speranţă în viitorul ţării noastre şi în şansa fiecărui român de a reuşi în viaţă”, a precizat Orban.

Recomandări

HACK-URI FURATE
COLABORAREA E CHEIA
AJUNG ÎN 15 MINUTE
LOCAL, DAR LA ALȚII
LOVATO LANSEAZĂ DOCUMENTAR
NU NE MAI VINDECĂ NIMIC

Ludovic Orban a făcut anunţul împreună cu liderul PMP, Eugen Tomac, care a declarat că se bucură că astăzi se naşte un pol politic de dreapta, autentic, pregătit de cea mai importantă bătălie din acest an.

Citește și