• Compania aeriană a luat 4 milioane de dolari amendă după ce a lăsat la sol 128 de evrei ortodocși îmbrăcați în port tradițional.
  • După ce câțiva pasageri au refuzat să poarte mască, angajații Lufthansa au decis că „toată lumea trebuie să plătească”.
  • Pasagerii evrei făceau escală în Germania în timpul unui zbor New York – Budapesta din mai 2022.

„Haina îl face pe om” poate fi noua deviză a Lufthansa. Compania aeriană a luat 4 milioane de dolari amendă după ce a lăsat la sol 128 de evrei ultra-ortodocși îmbrăcați în port tradițional.

„După un presupus comportament necorespunzător al unor pasageri, personalul Lufthansa a decis să-i trateze pe toți ca pe un singur grup, deși mulți nu se cunoșteau între ei și nu călătoreau împreună”, arată raportul Departamentului de Transport al SUA. Pasagerii evrei făceau escală în Germania în timpul unui zbor New York – Budapesta din mai 2022.

După ce câțiva pasageri au refuzat să poarte mască, angajații Lufthansa au decis că „toată lumea trebuie să plătească”, potrivit unor imagini de la momentul incidentului. Compania spune că, ulterior, a colaborat cu Comitetul Evreiesc American pentru a combate antisemitismul și discriminarea în rândul angajaților săi.

Recomandări

HAMAS NEAGĂ
SUA ATACĂ REBELII HOUTHI
LIAM PAYNE A MURIT
SAGA DE LA UNIRII
ȘTII DE VREME?
CE VEZI LA MUZEUL EGIPTEAN?