Lufthansa suspendă zborurile spre Kiev în contextul amenințării rusești asupra Ucrainei

lufthansa

lufthansa

Compania aeriană germană, Lufthansa, a anunțat că va suspenda, începând de luni, zborurile către capitala Ucrainei, Kiev, pe fondul temerilor tot mai mari privind o invazie rusă. De asemenea, compania aeriană a precizat că va opri zborurile către Odessa, un port cheie de la Marea Neagră.

„Siguranța pasagerilor noștri și a membrilor echipajului este prioritatea noastră principală în orice moment”, a declarat compania.

Lufthansa a declarat că va opera zboruri duminică, înainte ca suspendările să intre în vigoare luni. Se așteaptă ca acestea să intre în vigoare până la sfârșitul lunii februarie.

„Lufthansa monitorizează în mod constant situația și va decide cu privire la alte zboruri la o dată ulterioară”, a adăugat aceasta.

Lufthansa, care deține și alte companii de transport aerian, printre care Austrian Airlines și Swiss, a declarat că va continua să zboare spre Liov, în vestul Ucrainei. Clienții care urmau să călătorească sunt rugați să contacteze centrul de contact Lufthansa sau agentul lor de turism pentru a discuta planurile lor.

Exit mobile version